Friss Jogsi Vicces Képek | Friss Jogsi | Mai Móni

Hát épp ez az, mondtam erre, hogy is mondjak bármit, amikor én ennyi idősen felborultam a fater Trabantjával…salak volt szórva a kanyarba, megcsúszott rajta a Trabant és billegni kezdett, hol a bal, hol a jobboldali két keréken volt a súly, miközben a kocsi irányíthatatlan volt, és amikor megpróbáltam balra mozdítani a kormányt, hogy visszatérjek a saját sávomba, a Trabi beborult az egykor nagy hírű felsőörsi Vén Oroszlán Vendéglő csurig telt terasza elé. Egy és háromnegyed fordulatot tett, majd megállt az oldalán. A teraszon néma csend lett, én meg tanácstalanul toporogtam a Trabant belsejében, hogy most hogy szálljak ki…? Közben odajött egy nő a teraszról, enyhén sokkos állapotban, és ki akart rángatni a szélvédőn át, amiből sűrűn meredeztek az üvegszilánkok. Így aztán döntöttem, kinyitottam a fejem felett elhelyezkedő ajtót, és kiugrottam. A nő ekkor hisztérikus üvöltésbe kezdett, hogy most meg fogok halni, mert biztosan belső vérzésem van, én meg mondtam, hogy értse meg, semmimet nem ütöttem meg, egyedül a kézfejemen karcolt meg az üveg, amikor ki akart húzni, de az sem vérzett, csak piros volt.

  1. Friss jogsi | Mai Móni
  2. Vicces képek!!! - PROHARDVER! Hozzászólások
  3. Jogsi - Humor - Vicces videók - Viccek
  4. Állatokról

Friss jogsi | Mai Móni

Előző blogbejegyzésem kommentjei között előkerült az autópályán valami minimális sebesség. Nézzük először a maximális megengedett sebességet a hazai utakon, ahol nincs egyéb korlátozó tábla: Típus Autópálya Autóút Főút Település Segédmotor ("kismotor"): tilos 40 Motor, személyautó, furgon (< 3500 kg): 130 110 90 50 "Tempo 100" buszok: 100 70 50* Normál busz, teherautó (>= 3500 kg): 80 Személyautó/furgon + utánfutó: A KRESZ-t olvasva, ha lakott területen van 70-es tábla, az csak motorkerékpár és utánfutó nélküli személygépkocsira, furgonra vonatkozik. A többinél, például utánfutó vontatásnál településen a 70-es tábla ellenére ha jól olvasom, marad az 50 km/h. (KRESZ 26. § 2-es pont). Minimális sebesség nincs km/h értékkel, viszont például autóút és autópálya esetén egy olyan korlátozás van, hogy a járműnek sík úton önerejéből 60 km/h-ra képesnek (és ez alapján engedélyezettnek) kell lennie. Azaz segédmotorkerékpár a jogszabályi 40 miatt kizárva, traktor szintén. A személyautó/furgon + utánfutó nem véletlenül van korlátozva.

Vicces képek!!! - PROHARDVER! Hozzászólások

Erre sértő, lefikázó, modoros hangnemben ismét visszadumálsz, annak ellenére, h nem makulátlan ez a kevés Ph! -s múltad sem. Itt megállok, a 2 haverod képjéről inkább nem kommentálok. Engem kifejezetten zavart (ez is és más topikokban történ villanásaid is) ezért jobbnak találtam szólni, h az illetékesek néha nézzenek már rád. Én kérek elnézést! Sztem ebben semmi kivetnivaló nincs. Magadnak csináltad a gondot, viseld a következményeket. Racecam szavaiból világosan kivehető, h annak idején kaptál már egy kis gondolkodási időt, de úgy látom nem értetted meg, h miért is volt. Megpróbálok segíteni, bár erős a gyanúm, h falra hányt borsó. Ez egy közösségi oldal, aminek vannak szabályai. Ezeket a békesség érdekében illik betartani. Mindenki hibázik (nekem is megvolt többször is, de mint láthatod még mindig itt vagyok). Szólnak. Rájössz, h nem kellett volna. Esetleg elnézést kérsz (ha olyan a szitu) és mondjuk megpróbálsz változtatni a dolgon, h pl a későbbiekben ne legyen hasonló ok miatt gond.

Jogsi - Humor - Vicces videók - Viccek

  • Vicces képek | CP Hungary Team :: Friss hírek a CP-ről!
  • Friss jogsi vicces képek mese
  • Friss jogsi vicces képek 5
  • Humor: Vicces DJ (kép)
  • Novitas használati útmutató
  • Shrek 2 teljes film magyarul videa

Állatokról

Állat viccek Analfabéta Az őzikét megtámadja a farkas az erdőben. Az őzike ijedten szólal meg: - Fontos üzenetet küldött... Háziállat Egy állatgyűjtő dicsekszik barátjának: - Képzeld, ma szereztem egy görényt! - és hol... Mérce Királyfi nősülni szeretne, de csak szűz lányt akar elvenni feleségül. A faluban kifogytak a szűzlá... Bagoly vadászat - Hogy lehet könnyen megölni egy baglyot? -??? - Mélyen a szemébe nézel, majd körbejárod há... A tücsök és a hangya Találkozik a tücsök és a hangya. A hangya most is kulizik. - Hogy Vagy, hangya? - kérdi a tücsö...

Visszajártam szépen, bezártam a garázst, aztán szóltam a faternak, hogy majd alkalomadtán nézze meg, történt egy kis baj a kocsival… Nos, emlékezetes frissjogsis történetek? Meséljetek! ______________________________________ Ha nem szeretnél lemaradni az újabb bejegyzésekről, iratkozz fel a hírlevelemre a jobb oldali sáv tetején található "Blogkövetés" ablakban. Ó, és gyere a Facebookra is! Beszélgetni, lájkolni, nézegetni... Csatlakozhatsz hozzám az Instagramon is. Ha tetszett, amit olvastál, oszd meg az alábbi gombok segítségével. Köszönöm:-)

Friss jogosítványú nő parkol. Először nekimegy az előtte álló autónak, majd a mellette állónak, majd a mögötte lévőnek. Odalép hozzá a rendőr és azt mondja: - Mondja hölgyem, maga most parkol, vagy billiárdozik?

A macska vicces naplója: 453. nap A fogvatartóm állandóan bizarr kis fityegõ tárgyakat lógat az orrom elé, amik friss húsdarabokra hasonlítanak. Enni viszont száraz fûrészporra emlékeztetõ kaját ad. Az egyelten dolog, ami még éltet, a szökés reménye. No meg az öröm, hogy naponta tönkreteszek egy-egy bútordarabot. Megyek, szétrágom az egyik szobanövényt... 460. nap A mai kísérletem, hogy megöljem a fogvatartómat azzal, hogy a lába köré csavarodok, majdnem sikerült. Meg kell próbálnom ugyanezt, amikor a lépcsõ tetején áll. Hogy elrettentsem és megfélemlítsem hitvány elnyomómat, megint sikerült a kedvenc székére hánynom. Legközelebb az ágyába fogok. 462. nap Egész nap aludtam, hogy éjszaka legyen majd elég erõm órákon át hangos nyávogással kaját követelni. 467. nap Elfogtam egy egeret, és lefejezve odavittem a fogvatartómnak, hogy lássa, mi mindenre vagyok képes, hátha beijed. Ehelyett megsimogatott és azt mondta: "Jó cica! " Hát ez nem jött be! 472. nap Valami összejövetel volt náluk, ezért egész estére elkülönítettek egy szobába.

  1. Halloween tök festés