Szeged Fasor Vendéglő / Fasor Vendéglő – Szegedi Hírek | Szeged365

Kellemes, kulturált környezet, udvarias kiszolgálás. BoriTom Választékos ételek, amelyekben eddig nem csalódtunk. A halászlé és a rántott velő különösen ajánlott. Juliano198206 A pacal kitűnő, a többi közepes minőségű. Például a dióspalacsinta csokoládéöntettel finom, de a diópótló íze a tésztában nem az igazi. xaveriferenc Isteni a ràntott velö! Cèlirànyosan azèrt mentem ès nem csalódtam. A szemèlyzet is nagyon kedves volt annak ellenère hogy zàràsig voltunk, nem èreztettèk ezt velünk! Szuper! KamillaM49 Végy egy adag 80-as évek vendéglátását és rakj fel hozzá LED lámpákat. Máris készen van a Fasor étterem! Újszegeden lényegében nincs sok választási lehetőség, úgyhogy a hely népszerűnek mondható. A 80-as évek divatja szerint főznek (olajdban sül a fogások nagy része, minden kb. egyforma ízű) amit sok ember ma is kedvel. Nagyon nem is kísérleteznek a tulajdonosok, a hatalmas étlapról öt tetszőlegesen választott fogásból 4-nek ugyanolyan lesz az íze. A kiszolgálók mind kedvesek, segítőkészek.

  1. Szeged fasor vendegloő debrecen
  2. Szeged fasor vendegloő es
  3. Fasor vendéglő és Semiramis kávézó - Szeged Tourinform
  4. Szeged fasor vendegloő zoo
  5. Szeged fasor vendegloő nova
  6. Szeged fasor vendegloő 2019

Szeged fasor vendegloő debrecen

Fasor Vendéglő Semiramis Kávézó elérhetősége Adatok: Cím: Bérkert utca 52., Szeged, Hungary, 6726 Parkolási lehetőség: Fasor Vendéglő Semiramis Kávézó nyitvatartás Hétfő 11:00 - 21:30 Kedd Szerda Csütörtök Péntek Nyitva Szombat Vasárnap 11:00 - 21:00 Fasor Vendéglő Semiramis Kávézó értékelései Az egyes oldalakon így értékelték a látogatók a(z) Fasor Vendéglő Semiramis Kávézó helyet 4. 47 Facebook 4. 4 Foursquare 3. 85 13 értékelés alapján Tripadvisor 4 47 értékelés alapján Te milyennek látod ezt a helyet (Fasor Vendéglő Semiramis Kávézó)? Értékeld: Fasor Vendéglő Semiramis Kávézó alapadatok Szolgáltatások: Házhozszállitás Rendezvény kitelepülés Csoportok részére Gyerekbarát Kinti rész Asztalfoglalás Elvitelre Felszolgálás Betévedő vendégek jöhetnek Specialitások: Kávé Ebéd Italok Vacsora Árkategória: $$ Közepes árfekvés Fasor Vendéglő Semiramis Kávézó vélemények Nagyon finom a kaja, es az a ritka hely ahol a pincerek mosolyognak es nem esik nehezukre kiszolgalni Marton Kruppa Óriási választék, jó árak és nagy adagok, mindenkor ajánlom.

Szeged fasor vendegloő es

Bemutatónk során sorra vesszük a távcsövek típusait a kis méretű amatőr... Szegedi Dóm Látogatóközpont A Látogatóközpontban állandó jelleggel látogatható a kiállítótér, ahol megtekinthető a székesegyház és a Dóm tér építéstörténetéről szóló kiállítás, illetve a Szeged-Csanádi Egyházmegye kincstári gyűjteménye, ami a belépőjegy megvásárlásával önállóan látogatható. Állandó programjaink között ajánljuk... Szegedi Informatikai Gyűjtemény Fantasztikus állandó kiállítás, amelynek gyűjteménye különös időutazásra hívja – a legmodernebb technika segítségével – a bitek és bájtok világába. Bővebben

Fasor vendéglő és Semiramis kávézó - Szeged Tourinform

Csaba Juhász Vecchio Nagy adag. Finom is de a köretek közül a zöldség az kiábrándító. Istvan Sebestyen Isteni minden!! Helga Koncz Jó minőségű és ízletes ételek találhatóak az étteremben. A pincérek kedvesek, a kiszolgálás udvarias és nem zaklató. Kiváló hely egy kis beszélgetésre, családi és baráti összejövetelre. A belvárosi éttermekhez képest az árak még nincsenek elrugaszkodva, úgy, hogy ez nem megy a minőség rovására. Peter P Minden nagyon korrekt, mennyiség, minőség, ár, kiszolgálás. csak javasolni tudom mindenkinek. Adagok elég nagyok és ízletesek. Gyors kiszolgálás Jenő D Finom ételek, kedves kiszolgálás. Évek óta kedvelt helyünk. Az étlapon mindig van valami újdonság, a kávé kitűnő. Bigsam1975 Családias, barátságos hangulat, nem elszállt árak és tényleg óriási adagok! A pacalpörkölt pedig tényleg egyedi: körét nélkül, csak maga a hatalmas adag pörkölt! A tálalás, az ízek - nem változott 35 éve: GYŐZTES CSAPATON NE VÁLTOZTASS! Szerettem. imrege Életem legjobb halászlevét ettem ma az étteremben!

Szeged fasor vendegloő zoo

szeged fasor vendegloő es

Szeged fasor vendegloő nova

Szeged fasor vendegloő 2019

Blues Kert Vendéglő - Szeged Minimum rendelés: 2 000 Ft Étterem nyitvatartása: Hétfő: 11:00-20:55 Kedd: 11:00-20:55 Szerda: 11:00-20:55 Csütörtök: 11:00-20:55 Péntek: 11:00-20:55 Szombat: 11:00-20:55 Vasárnap: 11:00-14:55 Cím: 6726 Szeged, Fő fasor 14. Telefonszám: 62/432-183 Online fizetés:

  • Motoros ruha tisztítás a m
  • Szeged fasor vendegloő ii
  • Fasor Vendéglő és Semiramis Kávézó Szeged - Hovamenjek.hu
szeged fasor vendegloő -

A probléma a tulajdonossal van, mert kicsit sem mer vagy tud újat mutatni. Az árfekvés ahhoz képest amit kínálnak kifejezetten magas. PeterV789 Hangulatos hely, kedves kiszolgálás. A problémás (gluténmentes) étkezésemnek megfelelően tudtunk variálni az ételen, ami nagyon szimpatikus volt. A felszolgálónk kedves, barátságos és mosolygós volt, bárcsak mindenhol ilyen felszolgálóval találkoznék. judaajj Hatalmas, rendkívül ízletes ételek megfelelő áron. Hangulatos terasz, nagyon kedves, udvarias pincérek. Kétszer voltunk itt a nyaralásunk alatt, és mindegyik alkalommal csillagos ötösre vizsgázott az étterem. Kuka63 Nagyon sokszor jártunk már itt, évek óta visszatérő vendégek vagyunk. Nagyon szeretjük az itteni ételeket, ajánljuk mindenkinek. A sajtkrémleves verhetetlen! ildikobodacz Finom ízek tárháza, a pacal verhetetlen. Személyzet kedves, az ételekkel kapcsolatban bátran hagyatkozhatunk a véleményükre. Hangulatos belső elrendezés, szezonban a terasz igazi élmény a csendes környezetben.