Média Pont A Lemezbolt — 6 Hangulatos Lemezbolt Budapesten, Ahol Igazi Kincsekre Lelhetsz

Vásárolt már itt Fink dobosa és BBC Radio One legendás DJ-je, John Peel is, de a hazai zeneipar krémje is rájuk esküszik. Megsúgjuk: teljesen jogosan. Cím: 1065 Budapest, Révay köz 1. Nyitva tartás: Hétfő - Péntek: 11:00 - 19:00; Szombat: 11:00 - 15:00 Telefon: +36 1 269 0754 Ha fél mondattal akarnánk letudni, azt mondanánk, hogy a CD Pince a Headbanger undergroundabb változata. Bár a fő csapás itt is a rock és a metál, a választék kicsit szélesebb, ráadásul a CD-ket átpörgetve könnyen belebotolhatunk egy-egy olyan kiadványba, amelyen gitárzaj csak mutatóban van. A CD-kkel ellentétben bakelitek terén már nem ilyen jó a helyzet: túlárazott(abb)ak és a választék sem olyan illusztris. Természetesen itt is akadnak ilyen-olyan merchandise termékek (ruhák például), de ami fontosabb, hogy rengeteg stílusukba vágó koncertre árulnak jegyet – érdemes rákérdezni erre a személyzetnél. Cím: 1073 Budapest, Erzsébet körút 41. Nyitva tartás: Hétfő - Péntek: 10:00 - 18:00, Szombat: 10:00 - 15:00 Telefon: +36 1 351 9503 Fotó: Musicland Facebook Jó minőségű, másodkézből származó lemezek, olcsón?

Program

Benézni? Na, azt tényleg erősen ajánlott! Hasznos infók: A készlet - használt, adás-vétel, folyamatosan bővül - vinyl lp: ~ 5000 db (magyar ~ 2000 db) - vinyl 12": ~ 400 db - vinyl 7": ~ 400 db - cd: ~ 4000 db - kazetta: ~ 200 db - zenei dvd: ~ 200 db - zenei könyv: ~50 db Stílusok - mindenféle stílus - rock, progresszív, pop, soul, funk, diszkó, new wave, 80s pop, metál, blues, jazz, latin, világzene, klasszikus zene stb. - 50-es évektől napjainkig - külföldi és magyar előadók A bolt - Nyitva: 2000 óta (jelenlegi helyén 2007 óta) - Tulajdonos: István, a kedves, segítőkész és felkészült eladó - Mi szól: hangulatos, vendégmarasztaló zenék - Állatbarát, kiemelten kutyabarát hely (a kutyád itt kap inni-enni)! Térjünk rá arra, hogy miért úttörő az üzlet. Az első ok még a belépés előtt nyilvánvaló, elég csak a Jászairól elindulni a Hollán Ernő utcában és hamar feltűnik, hogy itt a páros oldalon valami Magyarországon teljesen szokatlan látható. Kint az üzlet előtt vagy 1000 lemez, dobozokban, nagyon olcsón, megállítja a vevőt, aki belelapoz (darabja 500 Ft, aki hármat vesz, az csak egy 1000-est fizet) és betér.

Média Pont a Lemezbolt – Bemutatkozik Budapest legbarátságosabb lemezboltja - Recorder

Ermi Mirek:: 20 június 2018 08:15:20 Remek zenebolt a 13. kerület szivében. Nagyon kedvező, egységáras megoldással dolgozik, így igazi ritkaságokat lehet találni a gyűjtőknek, szinte "fillérekért". Nagyon sok CD, vinyl, némi zenei DVD. Mondhatjuk, hogy kissé túlzsúfolt a bolt a sok zenei csecsebecsével, így ha több keresgélő tér be a boltba, akkor igen kicsinek bizonyul a szabad hely. Ajánlott, tetszik!

6 hangulatos lemezbolt Budapesten, ahol igazi kincsekre lelhetsz

Hiszen a VIII. kerületi üzlet kínálatában nincs olyan zenei stílus, ami ne lenne megtalálható. Kezdve a kubai zenétől, a death metálon át az erdélyi jazzig, itt tényleg mindenki találhat kedvére való bakelitet. A kínálatot tekintve a fókusz főként a ritkaságnak számító helyi lemezeken, a világzenén, a jazzen, az avantgárdon és a soul zenén van. A személyzet véleményét bátran kikérhetitek, hozzáértően válaszolnak majd kérdéseitekre. 1088 Budapest, Bródy Sándor utca 25. Fotó: László Orsolya Laci Bácsi Lemezboltja Sokak szerint Kelet-Európa legjobb használtlemez-boltja a Laci bácsi Lemezboltja, ahol átlagon felüli választék tárul elénk, legfőképp jazz és magyar zenék terén. A lemezek zenei stílus helyett egytől egyig abc sorrendbe vannak rendezve a hatalmas sárga színű tárolókban, így megkönnyítve a keresgélést. A választékot tekintve itt tényleg bármire rábukkanhatunk, ezért érdemes lehet többször is visszatérni az üzletbe. Laci Bácsi lemezei pedig már nem csak helyben, online is elérhetőek.

🕗 horarios, 18, Hollán Ernő utca, tel. +36 20 317 1280

  • 🕗 Nyitva tartás, 18, Hollán Ernő utca, tel. +36 20 317 1280
  • Média pont a lemezbolt pdf
  • Budapest legjobb lemezboltjai
  • Sopron lővér uszoda
  • Média pont a lemezbolt 2017

Természetesen itt is sok különlegességet lehet találni, csak elég kitartónak kell lenni hozzá, a választék ugyanis óriási. A legnagyobb kincsek általában először a bolt Facebook-, illetve Instagram-oldalára kerülnek fel, ezeket hamar el is kapkodják, így inkább az online térben érdemes résen lennetek, ha különleges lemezekre vadásztok. 1136 Budapest, Hollán Ernő utca 18. Fotó: Média Pont a lemezbolt Facebook Newport Records A klasszikus, jazz és blues vonal kedvelőinek a Teréz körúti Newport Records üzletét ajánljuk, de emellett a boltban fellelhető francia folk-, pop- és rockgyűjtemény is figyelemreméltó. Az aprócska bolt kínálata a méretéhez mérten nem túl nagy, de aprólékosan összeválogatott a tulaj, és egyben bakelit szakértő Bálint Ferenc által. Vinyl lemezeinket kedvező áron akár helyben meg is tisztítják, valamint egy elkülönített részen találhatunk használt bakeliteket, amelyek szintén kedvezményes áron elérhetőek. Az üzletben korábban még a Sonic Youth frontembere is megfordult, és nem távozott üres kézzel.