Elektromos Roller Biztosítás / A Biztosításban Is Kihívást Jelentenek Az Elektromos Rollerek

"A Lime részére kiemelt fontosságú a felhasználók biztonsága, miközben természetesen szem előtt tartjuk a mikromobilitás iránti növekvő magyarországi igényeket. Büszkék vagyunk, hogy a program segítségével tovább bővíthetjük és erősíthetjük a biztonság iránti elkötelezettségünket" – hangsúlyozta ki Tóth Tamás, a Lime magyarországi üzemeltetési menedzsere. "Az Allianz Partners-szel való szoros együttműködés eredményeként létrejövő átfogó és úttörő biztosítási és biztonsági program éppen a Lime egy éves magyarországi évfordulójakor indult. Ez nem csupán azt jelenti, hogy Budapesten és a Balaton környékén a legmagasabb fokú védelmet tudjuk biztosítani felhasználóinknak, hanem azt is, hogy partnerünk messzemenő tapasztalatának köszönhetően – közösen – új szintet teremtettünk a mikromobilitási szektorban. " "Rendkívül büszkék vagyunk, hogy Magyarországon is a Lime partnerévé válhattunk egy új biztosítási megoldás kapcsán. A mikromobilitás a városi élet fontos részévé vált, mi pedig aktívan támogatjuk a fejlődést azáltal, hogy új termékeket és szolgáltatásokat kínálunk a fejlődő mobilitási ökoszisztémának.

Elöntik az utakat az e-rollerek, ebből így nagy baj lesz - Infostart.hu

Az elektromos rollerrel, gördeszkával közlekedőket Magyarországon a KRESZ szerint gyalogosoknak kell tekinteni, és a közúti közlekedésben a gyalogosokra vonatkozó szabályok vonatkoznak rájuk. Igen ám, de a Magyar Biztosítók Szövetsége arra figyelmeztet, hogy a rollerezők többsége jobb híján a járdát és a kerékpársávot használja, ahol sebességük miatt újabb konfliktusok okozói lehetnek. "Ezek a járművek olyan gyorsasággal terjednek, hogy megelőzik a szabályozást is, a biztosítások meg ugye mindig a szabályozáshoz igazodnak. Tehát pillanatnyilag aki ilyen járművel kárt okoz, az leginkább abban bízhat, hogy a lakásbiztosításának a felelősségbiztosítási része tudja fedezni az okozott károkat" - mondja Lambert Gábor, a Mabisz kommunikációs vezetője, hozzátéve, hogy egyelőre nincsenek az új elektromos közlekedési eszközökre vonatkozó biztosítások. "Bizonyos lehet mindenki abban, hogy ha megjelenik az igény és ilyen tempóban folytatódik a technikai fejlődés, akkor a megfelelő biztosítás is megjelenik hozzá" - tette hozzá.

  • Hírek, sajtóanyagok › Kéményseprőipari tevékenység
  • Elektromos roller biztosítás full
  • 116 wing tsun fabábu technika
  • Olasz len ruhák 5
  • A bosszú harcosa (A gyűlölet ára)
  • A mopedekhez hasonló az elektromos rollerek baleseti statisztikája
  • Az Allianz Partners és a Lime együttes erővel célozza meg a mikromobilitás biztonsági igényeit | Allianz Hungária
  • Álló ember raz le bol
elektromos roller biztosítás 8

Pénz- és tőkepiac Magyarországon jelenleg szabályozási és biztosítási szürke zónának minősül az elektromos közlekedési eszközök használata. 2019. 09. 18 | Szerző: MTI 2019. 18 | Szerző: MTI Nemcsak a közlekedés résztvevői számára, de a biztosításban is új kihívásokat jelentenek a gyorsan terjedő elektromos közlekedési eszközök – mondta a Magyar Biztosítók Szövetségének (Mabisz) kommunikációs vezetője szerdán az M1-en. Lambert Gábor hozzátette: Magyarországon jelenleg szabályozási és biztosítási szürke zónának minősül az elektromos közlekedési eszközök használata. Fotó: a kis teljesítményű elektromos közlekedési eszközök, például az elektromos rollerek nem minősülnek járműnek, így biztosításuk a lakásbiztosítás felelősségbiztosítási részét képezik. Megjegyezte: az elektromos eszközök elterjedése és a járdákon való használatuk egyre több balesetet okoz, főleg a nyugati országokban. Lambert kitért arra is, hogy jövő héten indul a Biztonság hete rendezvénysorozat, amely a biciklivel és az elektromos eszközök használatával járó esetleges balesetekre kívánja felhívni a figyelmet.

elektromos roller biztosítás 10