Hegedűs Péter Balmazújváros / Hegedűs Péter, Balmazújváros Polgármestere Is Elindul Az Ellenzéki Előválasztáson

Kiemelt kép: YouTube

  1. Hegedűs Péter, Balmazújváros polgármestere is elindul az ellenzéki előválasztáson
  2. Mocskos eszközökkel | Magyar Narancs

Hegedűs Péter, Balmazújváros polgármestere is elindul az ellenzéki előválasztáson

Tuareget nem kell olvasóinknak bemutatnunk. Két férfi belekötött és nekitámadt Balmazújvárosban vasárnap a polgármester mellett támogató aláírásokat gyűjtő aktivistáknak. A rendőrség garázdaság miatt indított eljárást. Hegedűs Péter, Balmazújváros ellenzéki polgármesterének gyűjtöttek aláírásokat vasárnap azok az aktivisták, akik mellé a lakótelepen egyszer csak két férfi gurult egy kocsival, majd szidni kezdték őket, hogy nincs itt semmi keresnivalójuk. A kialakuló szóváltás közben az egyik férfi kiszállt az autóból, és ököllel állon ütötte az egyik aktivistát, majd ellökte és ráugrott – erről az érintett beszélt az RTL Klub híradójában. Az aktivisták rendőrt hívtak, a rendőrség az esetről közleményt adott ki, eszerint gyanúsítottként hallgatták ki az elkövetőket, akik ellen garázdaság miatt indítottak eljárást. Mivel ismerjük Tuareg stílusát, ezért borítékolhatjuk, hogy ez is olyan hangulatkeltés az RTL részéről, miszerint úgy kezdődött a történet, hogy visszaütöttek.

Hegedüs Péter elmondta, szerinte az ügy fontos szereplője volt Tiba István akkori polgármester is, akinek a szerepét a bíróság nem vizsgálta, mert már a nyomozási szakaszban kizárták a felelősségét. Ahogy Hegedüs mondta, ez azért is meglepő, mert Tiba is elismerte, Veresen keresztül több millió forintot kapott attól a vállalkozótól, aki Verest is megvesztegette. Mit tudhat Veres Margit? Hegedüs hangsúlyozta, Veres bűnözőnek tekinthető, ennek ellenére nemcsak hogy nem vonult börtönbe, de egy gazdasági céget is alapított. A jelenlegi polgármester ezt követően felsorolta, hogy a 2018-as ítéletet követően sajtóhírek szerint milyen közéleti eseményeken látták Veres Margitot. 2018-ban feltűnt Csíkszentdomokoson, ahol a magyar parlamenti futballválogatott játszott a székelyföldi önkormányzati képviselők csapatával. 2019-ben pedig egy hajdúnánási bálon látták fideszes politikusok körében. "Mit tudhat ez a bűnöző, hogy ennyire védi dr. Tiba István országgyűlési képviselő? " – tette fel a kérdést Hegedüs.

Hiszek abban, hogy megérdemeljük és összefogással képesek leszünk elérni ezeket a változásokat.

Hegedűs Péter polgármester Forrás: Hegedűs Péter Facebook-oldala Elmért viszonyok Az, hogy egy kormánypárti többségű megyében a 2010 utáni Fidesz-kormányzás második és harmadik ciklusának fordulóján egy fideszes polgármestert jogerősen letöltendő börtönbüntetésre ítéltek, már a maga idejében is meglepőnek minősült Magyarországon. Veres Margit ellen 2018 áprilisában született meg az öt év letöltendő börtönt és két év közügyektől való eltiltást kiszabó jogerős ítélet; az előre hozott polgármester-választást augusztusban a független outsider, Hegedűs Péter nyerte. (A körzetet saját bevallása szerint is "főnökként" irányító Tiba István parlamenti képviselő és Veres Margit dolgaival többször foglalkoztunk. Legutóbb a képviselő pályaképét és örökségét vizsgáltuk meg, lásd: Sebek a világ közepén, Magyar Narancs, 2020. október 17. ) Akkori tapasztalataink szerint a helyi Fidesz összeomlásához a túlzásba vitt presztízsberuházások (elsősorban a labdarúgás-fejlesztés és stadionépítés), a mértéktelen korrupció (aminek valószínűleg csak kis szelete az az ötmillió forintos kenőpénz, amellyel Veres Margit lebukott) és az autoriter vezetési stílus vezethetett.

Mocskos eszközökkel | Magyar Narancs

"Éhen kéne halnia? A családját, a gyerekét földönfutóvá kéne tenni azért, mert született egy olyan ítélet, amiért az utolsó leheletéig küzdeni fog, hogy ő ártatlan? Merthogy az" – reagálta Tiba arra, hogy a polgármester Veres Margit cégalapítását kritizálta. A parlamenti képviselő ezután reflektált Hegedüs mondatára is, miszerint a gyermekek erkölcsi iránytűjét a szülőknek kell beállítaniuk. Ismét biciklitolvajnak, adócsalónak és orgazdának nevezte Hegedüst, majd feltette a kérdést: "ő fogja beállítani a gyerekek iránytűjét? ". Tiba a videó 50. percében mintha burkoltan pedofíliával is megvádolná a polgármestert. Nehéz legalábbis másképp értelmezni a következő mondatait: "Én azt mondom inkább, hogy a 16 év alatti gyerekeket, lányokat különösen, tartsák távol tőle. A balmazújvárosi emberek tudják, hogy miért mondom ezt" – fogalmazott a képviselő. Az élő bejelentkezés 53. percében Tiba már csak "lényként" hivatkozik Hegedüs Péterre, szerinte ugyanis a polgármester nem nevezhető embernek, mivel "olyan embert támad folyamatosan, aki neki nem riválisa perpillanat, nem indul országgyűlési választáson".

  1. Hegedüs Péter - Balmazújváros - Képviselői oldalak
  2. Halvány rózsaszín – Nicol Gyerekruha
  3. Eladó nyaraló héreg
  4. Olcsó vezeték nélküli fülhallgató
  5. Disney filmek 2011.html
  6. Hegedüs Péter balmazújvárosi polgármester indul az ellenzéki előválasztáson - Cívishír.hu
  7. Curtis volt felesége
  8. Egyszerű tepertős pogácsa hajtogatás nélkül

Hegedüs Péter, Balmazújváros polgármestere elindul az ellenzéki előválasztáson - ezt ő maga jelentette be szerdán a közösségi portálon. Azt írja, a Fidesz "gyűlöletkormányzása" vette rá arra, hogy próbára tegye magát, és szerinte az ország nem szabad, így a városok sem szabadok. Üzenete szerint "hisz egy olyan Magyarországban és egy olyan Hajdúságban, ahol szeretni és nem gyűlölni lesz divat". Hajdú-Bihar megye 6. számú választókörzetében a 2018-as országgyűlési választáson a fideszes Tiba István nyert a voksok 48 százalékával Demeter Pál (Jobbik, 27 százalék) és Csige Tamás (MSZP-Párbeszéd, 17 százalék) előtt.

Hegedűs nem kapott még informálisan sem jelzést arról, mire számítson a fideszes többségtől, de ő azt várja, hogy mindenki a képviselői esküje alapján dolgozzon a városért. Hegedűs azt ígérte, hogy minden előterjesztést nyíltan, nyilvánosság előtt fognak megtárgyalni, és a maga részéről a megegyezésre fog törekedni. Kiderül, hogy a 2019-es választásig ez mire lesz elég. (Borítókép: Hegedűs Balmazújvárosért / Facebook)

A képviselő-testületben is kisebb földcsuszamlás ment végbe, a Hegedűst is indító Célbakisér nevű civil szervezet kétharmados többséget szerzett úgy, hogy egyéni körzetből csak egyetlen fideszes, Nagy Tamás – a 2018-as polgármesterjelölt – tudott bejutni. Ezzel az új vezetésnek hirtelen nagyobb mozgástere nyílt a város ügyeinek intézésére, ám a minden korábbinál agresszívebb kormánypárti válaszreakcióra is fel kellett készülniük.

Hegedűs Balmazújvárosért free website creation software Hiszek abban, hogy összefogással képesek vagyunk elérni a változásokat. Éljen a demokrácia adta jogával, menjen el szavazni! Balmazújváros sorsa az most kizárólag az Ön kezében van! A szavazásra vigye magával családtagjait, barátait, ismerőseit. Döntsünk együtt! Döntsünk jól! Azt vallom, hogy minden balmazújvárosi lakosnak: Joga van ahhoz, hogy a választott testület és polgármester munkájába belelásson, számon kérhesse az ígéretek megvalósítását, a jogszerű működést. Joga van a rendszeres és objektív tájékoztatáshoz. Joga van ahhoz, hogy az életét érintő kérdéseket tegyen fel a választott vezetőknek, és azokról korrekt tájékoztatást kapjon. Joga van bizalmat adni és – ha azzal a választott vezetők visszaélnek – joga van megvonni is azt. Kérem Önöket, menjenek el október 13-án szavazni, és olyan polgármestert és képviselőket válasszanak, akik nem hatalmat vagy pártérdeket, hanem a lakosság érdekét tartják szem előtt. Mutassuk meg az országnak, hogy Balmazújváros mire képes!